Hamefa Furniture Logo

Hamefa

ПЪРВОКЛАСНИ БЪЛГАРСКИ МЕБЕЛИ

Мебелна фабрика „Хамефа“ е производител и износител на мебели от масив с античен вид.

Компанията е основана през 1998г. Започва дейността си като малка работилничка, която бързо се развива и през 2000 -та година става част от Българо-холандски холдинг. Доверието към нея расте и постепенно тя започва да произвежда мебели за по-голямата част от света.

През годините фабриката се доказва като добре функциониращо и бързо развиващо се предприятие. Издига се на международния и вътрешния пазар благодарение на качествената си продукция, богатия асортимент, професионализма, иновативността и гъвкавостта на нейните служители и мениджърския екип.

Понастоящем „Хамефа“ е изцяло българска компания, която предлага широка гама продукти, изработени от различна дървесина: дъб, иглолистен масив, череша, орех. Моделите са изработени в красиви цветови комбинации и очарователни детайли, които придават на мебелите изящност на силуета и смесват античния вид със съвременния дизайн. Компанията предлага собствени колекции за вътрешния и международния пазар, персонализирани линии за хотели и ресторанти и дизайн и изработка по индивидуален проект.

дизайн и иновации

Мебелите на „Хамефа“ са създадени, за да задават висок стандарт в обзавеждането от масив. Те съчетават античен вид с модерен дух, в изпълнението им личи внимание към всеки детайл. Колекциите са проектирани и произведени, като е залагано едновременно на атрактивен външен вид и на оптимална функционалност. Класическият стил среща съвременен подход, за да се получат дизайн и удобства, способни да задоволят и най-претенциозния клиентски вкус.

Kaчество, УСтойчивост, индивидуалност

Устойчивото горско стопанство се състои от управленски практики, които гарантират здравето и растежа на нашите гори за бъдещите поколения. Тъй като населението се разраства и икономиката расте, отговорните хора са загрижени за горите и искат уверение, че те винаги ще бъдат там. Фирмите, чийто бизнес е свързан с дървесината, имат силен интерес горите да останат здрави и продуктивни. Като отговорна компания, Hamefa не купува материали от реколта, която би причинила отрицателно влияние на крайречните райони или от места със застрашени животински видове. 100% от материалите, които използваме се намират на не повече от 800км разстояние, което допринася за по-малко отделяне на въглероден диоксид в атмосферата. За всеки един от 157-те работници във фабриката си, „
  • Нашият дом

Фабриката се намира в град Разлог, Югозападна България, място със силни традиции в дърводелството и занаятчийството. Заобиколен от три страни с величествени планини - Рила, Пирин и Родопите - регионът има впечатляваща природа и невероятни гледки, които отключват въображението и стимулират творческите изяви.

НАШЕТО ЛИЦЕ

ШОУРУМ HAMEFA е открит през 2016 г. в гр. София, бул. "България" 69 в Bulgaria Mall, ниво 2, за да може по-лесно и удобно да обслужва българските клиенти. Той служи за вдъхновение и именно това е причината много често колекциите в него да се сменят, като се следват последните тенденции в областта на инериорния дизайн, а колекциите от аксесоари се обновяват след всяко световно изложение, което екипа от дизайнери посещава.

Нашата Мисия

В „Хамефа“ ежедневно работим, за да осигурим стабилна среда за растеж, развивайки отношенията както вътре в колектива, така и с нашите партньори. Стремим се да задоволим изискванията на нашите клиенти и да поддържаме трайно присъствие на пазара на мебели и в областта на интериорния дизайн.

Нашите Цели

В „Хамефа“ непрекъснато работим за намаляване потока на отпадъците и на вредните емисии с цел опазване на околната среда . Ние произвеждаме и продаваме устойчиви продукти, в голямо разнообразие от стилове и дизайн.

световно известна компания

Можете да откриете мебелите на „ХАМЕФА“ в хотели и ресторанти в България, Полша, Великобритания, Гърция, Холанди, Швеция, Белгия, САЩ и много други места. Тя е водеща европейска компания на пазара на мебели от масивна дървесина.

Нашата история

1998
1999
2001
2002
2007
2009
2016