Есента е вече на хоризонта. Вижте тенденциите

Естествените материали, зеленият цвят, рустик декорът и устойчивостта са най-обсъжданите тенденции за втората половина на 2022 г. в сектора на мебелите и декора. HAMEFA обясняваме тези тенденции и как те се отразяват в продуктите, така че можете да изберете мебели, които подхождат на обкръжението, както и на днешните социални и културни тенденции.

Материали

Декорът и интериорният дизайн са еволюирали с обществото и са преминали от по-тъмни и по-строги стилове към по-светли цветове, гладки текстури и минималистичнoст. Освен това устойчивостта е изключително важен фактор за днешното общество, така че е очевидно и в този сектор.

Следвайки тенденциите на тези устойчиви и екологични материали, намираме много първокласни български мебели от HAMEFA. Освен това материали като дърво или ракита процъфтяват.

Цветове

Освен материалите, формите и цветовете също придобиха устойчив и естествен щрих. Тази година звездният цвят е зелен и има много ясни примери за това. Все повече се насища маслиновозеленото, което става желан нюанс в много домове. По отношение на формите, отпечатъкът на природата езадължителен, което намира отражение в красивия дизайн и релефа на обзавеждането.

Дълготрайност

Трябва да споменем, че има тенденция в мебелния сектор, която ще остане: потребителите все повече търсят качество и комфорт преди всичко, така че продуктите трябва да бъдат направени от здрави материали, които са лесни за почистване.

Естествените материали никога не излизат от мода, а популярността им расте. Ако обърнете внимание на мебелите за всекидневна, трапезария и спалня, ще намерите много опции, които използват естествени материали. Тези материали не само са устойчиви и екологични, но изглеждат страхотно, дълготрайни са, полезни са за вашето психично здраве и се съчетават добре с всеки стил на интериорен дизайн. Освен това, тъй като са толкова популярни, ще намерите изобилие от естествени опции за всеки тип мебели.

Всъщност няма да имате никакви проблеми с намирането на стилни естествени мебели.