​Покажи ми мебелите си, за да ти кажа какъв е бизнесът ти

Столът за бюро е просто стол? Грешка! Когато избирате мебели за вашето работно място, може лесно да се подведете и да оставите цената да надделее над качеството, особено ако предприемате ремонт, преместване на офис или ако парите са оскъдни. Затова HAMEFA предлага първокласни български мебели, които решават тази дилема.

Много фирми смятат, че ако изглежда добре и цената е правилна, това е добро решение. Естетиката и цената са само два елемента, за които трябва да мислите, когато търсите мебели за вашия бизнес. И двата проблема могат да бъдат разрешени, когато потърсите индивидуалните решения, предоставяни от HAMEFA.

Лошият избор на мебели може да разруши внимателно подбраното работно място и да работи срещу критичните фактори за здравето, благосъстоянието и ангажираността на организацията.

Ето основните фактори, които трябва да имате предвид, когато избирате мебели за вашия бизнес:

1. Качество на изпълнение

Когато става въпрос за мебели, по-малко издръжливите ще бъдат сглобени с "пирони", скоби или лепило. Мебелите от среден клас ще имат дюбели или винтове. Мебелите с най-добро качество ще имат задължителните дървени съединения. Колкото по-високо е качеството, толкова по-дълго ще издържи.

2. Мащаб и пропорция

Мебелите трябва да бъдат нанесени в мащаб на плановете. Трябва обаче да се има предвид и обемът. Това включва височина на тавана, ширина на коридора и как всичко това ще „седи“ в голямо открито пространство. Няма нищо по-лошо от стая, която има твърде малко или твърде много мебели с неправилен размер и пропорция. Това може да се избегне с индивидуален проект от HAMEFA.

3. Дълголетие

Искате ли да сменяте мебели на всеки пет години или искате нещо, което ще издържи? Всичко се нуждае от поддръжка и ако се поръча проект, поддръжката се намалява и животът се удължава. Това означава също по-малко отпадъци и повече грижа за околната среда.

4. Устойчивост

Качествените мебели на HAMEFA са произведени с оглед на околната среда и ще издържат много дълго, ще намалят депонирането и отпадъците. Една добра изработка може да бъде актуализирана със свеж финиш или промяна на предназначението. Не само, че качествените мебели са добра инвестиция, те са и добро екологично решение.

5. Оценки и класации


Класирайте мебелите според употребата и въздействието. Може да похарчите по-малко за работна станция например и повече за ергономичен стол, защото физическото въздействие се усеща повече. Бихте похарчили повече за столове за зали, където се провеждат дълги срещи, и по-малко за кухненски столове или столове за почивка, където хората седят за по-кратки периоди от време.

6. Ергономичност

С по-гъвкавите методи на работа и възможността да работите навсякъде по всяко време е важно настройките на мебелите да са ергономични. Колкото по-високо е качеството, толкова по-високи са ергономичните свойства, тъй като по време на фазата на проектиране е отделено повече време за изследване и развитие на ориентиран към човека дизайн.

7. Инвестиция


Хората може да не са в състояние да видят качеството, но могат да го усетят чрез употреба. Използването на подходящо подбрани мебели и дизайн казва нещо за отношението на бизнеса и способността му да инвестира в това, което има значение; независимо дали това са мебели, хора, стратегия, обслужване на клиенти или друг елемент от бизнеса.